Rijeka CityCard

Plaćajte usluge i račune BEZ NAKNADE putem debitnih i kreditnih kartica!
Posjetite nas na www.rijekacitycard.hr i otkrijte sve mogućnosti koje pruža Rijeka CityCard portal

www.rijekacitycard.hr

Rijeka CityCard (RCC) je portal koji korisnicima omogućuje plaćanje usluga koje koriste u svakodnevnom životu. Omogućuje korisnicima da gradske usluge (i pretplate na iste) budu dostupne na jednom mjestu, bez gužvi, odmah i online.

U duhu digitalne revolucije u kojoj živimo, cilj je da Rijeka CityCard u budućnosti bude u potpunosti digitalizirana te da korisnici mogu koristiti sve usluge bez dodatnih kartica.

Korištenje

Na RCC portal se može besplatno prijaviti svatko tko želi koristiti usluge. Ovaj portal nudi pristup svim posjetiteljima grada Rijeke, dolaze li iz Hrvatske ili izvan njenih granica. Za registraciju su potrebni samo ime, prezime te email adresa. Korisnik u trenutku registracije odabire korisničko ime i lozinku ili se prijavljuje sa računom neke od ponuđenih društvenih mreža odnosno Google računom.

Rijeka CityCard (RCC) je vrlo jednostavan portal za korištenje, te se sve može napraviti u samo par koraka. Informacije o korisniku se nakon prvog korištenja spremaju na njihovom korisničkom računu. Spremanje podataka je na visokoj razini sigurnosti i zaštite. Kupnja na web shopu omogućena je putem kreditnih i debitnih kartica MasterCard, Visa, Diners i Maestro. Na RCC portalu postoji mogućnost ponavljajućeg plaćanja za odabrane usluge korisnika.

Usluge

RCC Portal

RCC logo (red)

RCC trenutno uključuje korištenje i plaćanje javnog prijevoza, parkiranja na gradskim parkiralištima, troškova stanovanja, komunalnih troškova, članstva gradske knjižnice, članarine sportskih klubova, iznajmljivanje bicikala, posjete muzejima te Trsatskom kaštelu ili doniranje sredstava za napuštene životinje.

RCC Infocentar

RCC Infocentar logo

Posjetitelji i korisnici RCC portala mogu koristiti RCC Infocentar te saznati sve potrebne informacije o prometu, radovima, vremenu te stanju na parkiralištima u gradu Rijeci. Svi najavljeni radovi komunalnih društava se na Infocentru prikazuju u realnom vremenu, a korisnici se mogu prijaviti na e-mail obavijesti te dan ranije dobiti obavijest o isključenjima i radovima, promjenama autobusnih linija i stanica ovisno o izboru korisnika. Također, korisnici mogu uključiti i pristizanje obavijesti od Društva za zaštitu životinja Rijeka te na taj način pratiti njihove aktivnosti i obavijesti.

RCC eRedomati

RCC eRedomati logo

Korištenjem RCC portala građani imaju mogućnost korištenja svih navedenih usluga online, a ukoliko se ipak odluče ići na prodajno mjesto Autotroleja, omogućeno im je korištenje digitalnog e-redomata na portalu. Tu korisnik može online u kratkom vremenu provjeriti broj ljudi na prodajnom mjestu te prosječno vrijeme čekanja za uslugu. Ako korisnik vidi da je vrijeme čekanja dugo, može zatražiti broj te doći u poslovnicu bez čekanja reda.

RCC Događanja

RCC Događanja logo

Kalendar događanja svim posjetiteljima portala omogućuje pregled aktualnih događanja u Rijeci i okolici.

Rijeka CityCard PORTAL

Plaćajte usluge i račune bez naknade!

Posjetitelji i korisnici RCC portala mogu koristiti RCC Infocentar te saznati sve potrebne informacije o prometu, radovima, vremenu te stanju na parkiralištima u gradu Rijeci.

Svi odgovori

Česta pitanja

Odgovori na najčešće postavljana pitanja
Poslovni sustavi: Objedinjena naplata troškova stanovanjaTroškovi stanovanja

Do kojeg je datuma u mjesecu potrebno dostaviti očitanje plinomjera?


Ukoliko vas tijekom mjesečnog obilaska naš zaposlenik nije zatekao kod kuće i očitao vaše brojilo, očitanje dostavite do zadnjeg dana u mjesecu i to:

Poslovni sustavi: Objedinjena naplata troškova stanovanjaTroškovi stanovanja

Kako mogu promijeniti adresu za dostavu računa troškova stanovanja ili dostavu računa elektroničkom poštom?


Zahtjev za promjenu adrese slanja računa ili dostavu računa elektroničkom poštom možete dostaviti  na e-adresu info@poslovni-sustavi.hr. Zahtjev možete preuzeti ovdje >

Poslovni sustavi: Objedinjena naplata troškova stanovanjaTroškovi stanovanja

Površina stana ili kuće iskazana na računu, a temeljem koje se obračunava  komunalna i vodna naknada, grijanje i zajednička pričuva, ne odgovara stvarnoj površini


Za ispravak ili promjenu površine:     

  • za komunalnu i naknadu za uređenje voda obratiti se – šalter sala Grada Rijeke na adresi Titov trg 3, radnim danom od 8:30 do 15:30 sati ili na kontakte Odsjeka za zajedničku komunalnu djelatnost,
  • za grijanje – obratiti se tvrtki s kojom je zgrada sklopila ugovor o raspodjeli troškova toplinske energije (grijanje),